build free website
OrgEL Oy Organ Electronics

on pilliurkuihin liittyvän elektroniikan suunnitteluun,
valmistukseen, asennukseen, huoltoon ja korjauksiin erikoistunut insinööritoimisto.

OTA YHTEYTTÄ

Palvelut

Asennuspalvelu

Toimitamme kaikki urkujen sähkölaitteistot testattuina ja käyttövalmiiksi asennettuina. Teemme mahdollisesti tarvittavat muutokset urkujen alkuperäisiin osiin, esim. rekisteritauluihin, tai haluttaessa voimme suunnitella ja valmistaa täysin uudet rekisteritaulut. Asennusten toteutustapa suunnitellaan aina ottaen huomioon asiakkaan toivomukset sekä kohdesoittimen ikä ja sen edustama tyyli. Vanhempiin soittimiin esim. Rekisterimuisti voidaan asentaa siten, että urkuihin ei tehdä ulospäin näkyviä muutoksia lainkaan ja Rekisterimuistia ohjataan irrallisesta ohjauspaneelista.

Sähköpneumaattisissa uruissa voidaan haluttaessa säilyttää alkuperäiset rekisterien keinukytkimet ja ainoastaan muuttaa niiden ulospäin näkymätöntä sähkömekaanista rakennetta jne.

Uskomme, että kaikissa tapauksissa löydämme asiakasta parhaiten tyydyttävän ratkaisun.

Huoltopalvelu

Laatu on OrgEL Oy:n kaikkien tuotteiden tärkein ominaisuus. Pidämme myynnin jälkeistä asiakaspalvelua erittäin tärkeänä. Huoltotyömme laatu, tehokkuus, luotettavuus ja nopea palvelu ovat ensisijaisia tavoitteitamme. Itse valmistamiemme tuotteiden lisäksi OrgEL Oy huoltaa ja korjaa kaikkia pilliurkujen sähkölaitteita.

Sähkötöiden lisäksi suoritamme myös mekaanisella tai pneumaattisella soitto- ja/tai rekisterikoneistolla varustettujen urkujen huolto-, korjaus- ja säätötöitä.

Tarjoamme urkujen huolto- ja korjauspalveluamme yhtälailla pieniin säätötöihin kuin suuriin peruskorjauksiin. Tarvittaessa voimme palvella asiakkaitamme tavanomaisten virka-aikojen ulkopuolellakin.

Konsulttipalvelu

Tarvitsetteko konsulttiapua esim. sähköpneumaattisten urkujen sähkölaitteiden peruskorjauksen suunnittelussa?

OrgEL Oy tarjoaa asiantuntemuksensa käyttöönne.

Elektroniikkasuunnittelu

OrgEL Oy:llä on monipuolinen kokemus elektroniikan suunnittelusta. Esim. sulautetut järjestelmät ja niiden ohjelmistosuunnittelu sekä piirilevysuunnittelu PADS-ohjelmistolla ovat meille tuttua työtä. Tarvittaessa toimitamme myös valmiit piirilevyt.